stoineff

Президентът: Народно събрание ще бъде разпуснато на 6 - ти август

София. Народното събрание ще бъде разпуснато на 6 август. Предсрочните парламентарни избори ще се проведат на 5 октомври 2014 г.

 Това каза президентът Росен Плевнелиев в изявлението си във връзка с позицията на политическите партии и институциите, участващи на консултациите при държавния глава... „В рамките на 42-то Народно събрание е невъзможно съставянето на друго правителство.

Оставката на правителството ще бъде съобразена с необходимото по Конституция време за провеждане на консултации и формиране на служебно правителство.
razpuskat-ns
Политическите партии и институциите, участващи в днешните консултации при президента, декларират, че валутния борд е непоклатим и ще е валиден, докато влезем в Еврозоната.

Политическите партии и институциите, участващи в днешните консултации при президента, декларират, че валутния борд е непоклатим и ще е валиден, докато влезем в Еврозоната. Парламентът ще бъде разпуснат на 6 авгурст, а предсрочните избори ще са на 5 октомври. Това каза президентът Росен Плевнелиев в изявлението си във връзка с позицията на политическите партии и институциите, участващи на консултациите при държавния глава.

Политическите партии и институциите декларират решителност и готовност за осигуряване на необходимия ресурс и осъществяване на всички мерки за гарантиране на банковата стабилност в страната. Това каза още президентът „Парите на гражданите и фирмите вложени в банковеите институции в България са сигурни. Банките ще продължат да работят в нормален режим,. Валутният борд е непоклатим”, заяви Плевнелиев.

related

Политика 5246837583135338365

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item