stoineff

Италианец закла съпругата и двете си деца и отида да гледа мач в кръчмата

Секс, клане и радост от гола на Марио Балотели, така италианските медии започват описването на жестоко тройно убийство, 

станало завчера в къща в Мота Висконти в близост до Милано в Италия, където Карло Л. избил цялото си семейство, заключил жертвите си и отишъл в кръчмата, за да гледа мач от Световното, забавлявал се до зори и се прибрал у дома си, където го чакали карабинерите, пише Today.it, цитиран от Struma.com. Днес мъжът, който с часове разигравал полицаите разказал всеки детайл от фаталната нощ на тройното убийство.


Около 23 часа преди два дни, двамата с 39-годишната му съпруга правили секс в хола на дома им, минути след това той става, взима кухненски нож и започва да я ръга. "Защо правиш това!", пищяла жената, той не се стреснал и продължил да я мушка. Направил го 39 пъти, колкото са годините й. Съпротивата на съпругата го вбесила и с удари по главата я довършил.

По кървавата пътека излязъл от хола и се качил на втория етаж, където спели 5-годишната му дъщеря и 20-месечното им бебе.

 Без да буди децата хванал първо по-голямото за главата и прерязал гърлото му, после направил същото и с малкото бебе. След клането слязъл в мазето, взел си душ, качил се в колата си, изхвърлил ножа в шахта и отишъл в кръчмата, където със задоволство участвал в коментарите на мача от Световното Англия - Италия (1:2), а голът на Марио Балотели го изпълнил с адска радост, разказват приятелите му, с които запивал.

"Не беше притеснен, напротив - бе спокоен, коментираше мача с нас", разказват приятелите му пред полицията. Мъжът обяснил, че направил убийството, защото искал да се отърве от сегашното си семейство заради нова любов.

related

Свят 3160853429880394958

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item