stoineff

Бойко Борисов: Ще номинират Станишев за еврокомисар

София. Сега разбирам, че ще номинират Сергей Станишев за еврокомисар в следващите дни. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

 Попитан дали, това е истина и откъде знае, Борисов заяви: „Искате ли да се обзаложим?”.
Бойко борисов - Станишев
На въпрос, дали от ПГ на ГЕРБ биха влезли в пленарна зала за гласуване на важни закони, Бойко Борисов каза: „Аз вече два пъти участвам в разговори, където уж се разбираме всичко. На другия ден – 20 нови закона от БСП, главен секретар за следващите 5 години, съпругата на съдията от 2015 г. назначена, Сметни палати, обществени поръчки. Безпардонна работа. Какво да участвам? Трети път ще участвам. И какво от това”.

„Агонията е една година. Няма система, която вече да не е разрушена. Здравна каса – половин милиард, болниците – половин милиард, митници и данъчни – на минус 800 милиона. Фонд „Земеделие” – корупция, за Министерство на земеделието – корупция. Забравихте ли тези дати, за които ви казвах всеки месец какво се случва в земеделието? Загина човек. Няма нещо, което аз да не съм говорил. 3 милиарда задължения в НЕК”, допълни Бойко Борисов.

„Сега разбирам, че се подготвят да подпишат и за седми реактор. В тази криза най-бедната държава в света да вземе най-скъпия реактор в света и да заложи пети и шести реактор. Това се подготвят да направят. Нямам думи по която и да е тема. Говорих го, говорих го, говорих го. Като казвах, че без „Атака” те не могат да управляват, а те казваха: „Глупости. Само ние сме – БСП и ДПС”. Е, защо не управляват сами БСП и ДПС”, попита Борисов

related

Политика 799697791672914415

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item