stoineff

Рака покоси и Ева Иванова

Поредната жертва на рака угасна тихо днес. Гримьорката Ева, за която събираха средства известни личности и обикновени хора, си отиде само на 34 години. 

От четири години се бореше с рака на гърдата, а разсейки в гръбнака и в черния дроб съсипаха изтощения й организъм. Химиотерапиите я довършиха. Последно Ева се надяваше на експериментално лечение – имунотерапия, даваща невероятни резултати при някои иначе отписани хора. До последно Ева вярваше силно, че ще се излекува и че ще има възможност да отгледа малката си дъщеричка.
ева иванова
Ева Иванова

Ето какво написа на страницата си във Фейсбук братът на Ева - Йордан Иванов:

Моментът е тежък, за мен и моето семейство! Не знам как да изразя това, което чувствам и не знам изобщо защо пиша тук. Намирам време и затова. Трябва всички вие да знаете, че успяхте! Успяхте да и помогнете да се излекува от рака... И беше излекувана... И беше щастлива... И се смееше, и се радваше...

Успяхте да и върнете усмивката... Беше истински жива... Надежда има за всички. Явно сестра ми умря, за да покаже силата на волята! Сигурно умря да покаже, че лек има... И това й беше мечта и искаше да се прибере и да помага на другите! Аз съм този, който може да каже какво стана за 15 дни, как се събраха парите, как замина какво стана с нея... И поради това, че аз съм този мога смело да ви кажа: вие излекувахте сестра ми! Не държава не парламент не агенции - Вие. Благодаря ви !! Благодаря !

Ева си отиде от скапаната спукана вена на хранопровода и просто не успя да стигне до манипулацията предвидена за нея! НЕ ОТ РАК ! Това е със сигурност! А това, че за мен няма Господ и че той не съществува, това също го твърдя със сигурност! Господи, ако си някъде там, идвам да те пребия. Не може да убиеш майка на дете, която никога не е наранила никой, и 100 пъти е носила ранени кучета котки и гълъби, да я прибереш. Не може! За мен, господи или там както ти викат, си най-гадната твар! Не ти благодаря за нищо и не те искам ! Благодаря само на хората! На всички вас! Една нова звезда грее и се казва ЕВА ! ОБИЧАМ ТЕ СЕСТРИЧКЕ! НЕ МОЖАХ ДА ТЕ СПАСЯ !

related

новини бг 8130259515722203015

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item