stoineff

ТУРНИР ПО ПЕЙНТБОЛ – БИТКАТА ЗА ЗЕМЛЪНГРАД

Пейнтбол PaintBallТУРНИР ПО ПЕЙНТБОЛ – БИТКАТА ЗА ЗЕМЛЪНГРАД

За първа година в град Земен се организира турнир по Пейнтбол, който предстои да стане традиционен. Идеята на турнира е млади хора, които са родом от гр. Земен, или просто имат приятели там да се позабавляват на открито и едновременно с това да изпият по бира с приятели.

ЗАПИСВАНЕ

ДО 21.08.2014 (Четвъртък)  -  20ч.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

50 ЛВ. КАПАРО

телефон за записване:
0885 20 26 25

Желателно е все пак отборите да имат предварително подготвена бойна тактика и стратегия.
Заради хубавото време и нетрадиционната за района идея, интересът към турнирът е голям.

Ден на провеждане: СЪБОТА 23.08.2014г. НАЧАЛО 11:00ч.

Условия и записвания:

Всеки отбор се състои от 7 души, като всеки отбор ще играе минимум 3 отборни игри. Осигурени са протектори и каски, но НЕ Е подсигурено блекло.
Такса за 1 отбор: 160 лв. всеки играч разполага с 150 топчета.
PaintBallPaintBall
За по любопитните: Средновековната крепостна система на Землънград се състои от 5 крепости, разположени по цялата дължина на пролома. Три от тях са в община Кюстендил, включително и самия Землънград, а в община Земен се намират крепостите: Средновековно укрепено селище и Крепост Орлите. Въпреки това Земен най – вероятно носи името на тази крепост.

Средновековен Землънград.

Още от най- древни времена хората са оценили военно- стратегическото значение на пролома и са подсилвали естествените му защитни прегради с яки и непристъпни крепости. На много места личат основите на дебели каменни зидове, върху които са се извисявали високи бойници. Те са били част от крепостната система на Землънград – най - голямата и най- важна крепост в Земеското дефиле. Нейните останки се намират на 5.44 км. североизточно по права линия от центъра на село Раждавица и на 2.16 км. североизточно по права линия от спирка Скакавица, върху възвишение от Конявската планина.

related

Регионални 7241833745040649084

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item