stoineff

Загиналата 21 годишна Камелия от Бургас се е прибирала от университета

Загиналата Камелия Желязкова от Бургас, една от трите жертви на водната стихия, е бивша възпитаничка на ГРЕ „ГС.Раковски“, пише "24 часа". В момента 21-годишното момиче било студентка във Велико Търново.
kamelia burgas

Загиналата Камелия от
Бургас


Камелия е единствено дете в семейството, което е в шок от трагедията. Майка й е медицинска сестра, живеят в бургаския комплекс Меден рудник, казаха запознати.
 В нощта на трагедията Камелия се прибирала към Бургас заедно със своя приятелка и две момчета.

Колата на младежите се оказала сред автомобилите, изхвърлени в крайпътно дере от ударната вълна на мощната водна стихия. По непотвърдени данни момичето първоначално се е държало за вратата на колата, но в един момент се е изпуснало и стихията го е понесла надолу, в посока към спортния център в парк Отманлий. Драмата се е развила по пътя Бургас-Созопол, в района на хижа Странджа около 01,30 ч. в събота.

Приятели на Камелия във фейсбук вече слагат черни ленти на мястото на профилните си снимки. Понеделник е обявен за ден на траур в Бургас. Нелепата смърт на Камелия е поредната трагедия с възпитаници на елитната ГРЕ „Г.СРаковски“. Наскоро в жестока катастрофа край Карнобат с четирима тийнейджъри загина 16-годишно момиче от училището.


related

новини бг 4429645680322046677

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item