stoineff

Седем жертви за 5 дни във Варна.

Седем човека загинаха за последните 5 дни във Варна. При четири от жертвите става въпрос за нещастни случаи, заявиха от пресцентъра на полицията във Варна, пише "24 часа".


Руснак е бил затиснат от бетонна плоча и е издъхнал при ремонт на вилата си край Варна. Трима пък полетяха от високо и също загубиха живота си. В събота 29-годишен работник падна от блок в “Трошево”, докато правел изолация. Той бил на покрива, когато се случило нещастието. Умрял е на място.

Същия ден след падане от третия етаж на къщата си почина и 82-годишен дядо в близкото до Варна с. Тополи. В неделя около полунощ от 5-ия етаж на блок 109 в кв. “Младост” полетя 33-годишна жена. След приземяването тя е била жива. Откарана е в шокова зала, където е починала. Според полицията няма данни за самоубийство.

В петък около 23 ч руски турист е намерен мъртъв в стаята си в хотел “Мелиа” на Златни пясъци.
 63-годишният мъж бил на почивка у нас. Починал е от естествена смърт и няма улики за престъпление, каза пресаташето на полицията във Варна Галина Николова.

В понеделник в същия комплекс, но в стаята си в хотел “Марина” е открит мъртъв и англичанин на 75 г. И в този случай няма данни за престъпление. Пак в понеделник на буната на плаж “Нирвана” изплува и удавник - 79-годишен руснак.

related

Регионални 4074185716857046173

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item