stoineff

Може ли Бареков да бъде "новия Доган"

Бившият телевизионен водещ и настоящ политик с настояване за независимост обяви в студиото на bTV, че няма против да бъде наричан „новия Доган”, ако започне да раздава порциите във властта. „Ако и Бареков може да се нареди в тази традиция, приемам и така да ме наричате”, заяви лидерът на ”България без цензура”.
barekov

След като обясни, че си носи вода отвън, защото тази в студиото му е топла, Бареков сподели в типичния си стил редица съображения, защо е единственият независим политик, защо медиите на Певевски са го „бухалкали” цяло лято, защо Христо Ковачки е олигарх, ама има по-големи олигарси от него, защо Борисов ще му целува ръката след 5 октомври, защо партията му ще е сигурен участник в следващия парламент.

2110219799 snapshot
Бареков видимо не бе доволен от водещия разговора и на няколко пъти се обърна към него с „абе, Хекимяне”. Освен това го набеди, че е участвал в една кампания за разпадане на „България без цензура”.

Традиционно за гостуванията си в bTV, бившият водещ обясни, че „аз съм ви създал”, след което допълни: „Цяло лято за вас говореха, че зад вас седи Борисов, сега говорят, че седи Пеевски”. След това Бареков обяви, че когато човек стане прекалено независим „като мене”, започва да яде тупалките.

„След 5 октомври Бойко Борисов ще дойде да ми целува ръцете. Защото той няма да събере мнозинство в парламента”, обяви Бареков.

„Хората имат много сериозни проблеми. Половин милион българи са безработни. 2,5 млн. са извън България, защото за тях тук няма работни места. А ние тук се занимаваме с глупости, кой чие убийство е поръчал”, заяви още той по повод участието в студиото на Касим Дал.

Заради коалицията си с близката до Христо Ковачки партия „Лидер”, Бареков уточни, че енергийният бос смятал да върне мините на държавата. По думите на бившият телевизионен водещ Ковачки не е олигарх „Олигарх е този, който има политическа власт и медии. Има много по-големи олигарси от Ковачки. Единият живее в Банкя, има си медии, има си парички, има си власт”, каза Бареков.

Той обяви, че в листите му имало само чисти и млади хора, а той е „най-дъртият” във варненската листа на партията. При него нямало бивши министри и бивши кадри на ДС. Освен това нямал и охрана, но и да имал, си я плащал от джоба, а не била за сметка на данъкоплатците.

Бареков се обяви против партийните субсидии и посочи, че за последните пет години ДПС и ГЕРБ са получили 100 милиона лева. Той се възмути и че субсидията на Яне Янев, който бил сам в партията си, била 9 милиона лева.

Бареков обясни, че билбордовете по магистралите си ги плащал от джоба, а парите на партията му били от дарения.

"Ако бях цар щях да ви оправя за 8 дни, ама съм Бареков и ще ви оправя за 8 г.", заяви още лидерът на ББЦ.

related

Политика 5146812251185824535

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item