stoineff

Цигани биха екип на bTV

Екип на bTV беше набит по време на разследване за телефонни измами. Екшънът се разиграл във великотърновското село Ветово. 

Пострадали са репортерът Росен Цветков, операторът Любен Кацаров и сътрудникът му.

Екипът търсел Стамат – ром под домашен арест, замесен в телефонни измами. В дома му те бяха посрещнати от негови роднини – жени и мъже. По-агресивни се оказаха жените. Едната от тях счупи камерата на оператора, а друга – по-млада, нанесе няколко удара на репортера. Други членове на фамилията също се включиха с блъскане и крясъци.

Агресията продължила и след това, когато колата на телевизията обикаляла селото и се опитвала да заснеме кадри. От полицията, където телевизионерите се оплакали, обяснили, че никога жителите на селото не са били толкова нападателни.

Въпросният Стамат и негови близки използвали ситуацията в КТБ, за да измъкват пари от наивници. За последно той си направил ремонт за 22 000 лв. на къщата. Всички замесени в измамите са познати на полицията, задържани са, а наказанията срещу тях са минимални.

Относно нападението над телевизионния екип, очаква се побойниците да бъдат глобени за хулиганство. „Аз лично не вярвам, че ще има сериозни наказания, за пореден път“, каза Цветков.

related

Регионални 7137681232558127918

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item