stoineff

Показанията на Деница решаващи за убиеца на Евгени


Влюбената Деница, с която соченият за убиец на 17-годишния боксьор от столичния квартал „Левски” ходел, го закова в съда вчера.

 А на излизане от съдебната зала, момичето едва не колабирало и едва се движело, подкрепяно от роднините на Митко, разкрива "Монитор" подробности от емоционалната драма, която се е разиграла в храма на Темида.

След убийството, което стана около 16,30 часа в понеделник, момичето било разпитано. То разказало, че приятелят й Митко, който ревнувал от Евгени, си купил автоматичен нож няколко дни преди инцидента. Митко се въоръжил именно заради спречкванията си с Евгени. С новата придобивка той заклал и боксьора. Тези показания на Деница бяха причината вчера магистратите от Софийския градски съд да сметнат, че убийството е било планираноа не при самозащита.

Освен това момичето посочило пред разследващите, че е видяло как приятелят й замахва. Съдебната експертиза също потвърждава, че с ножа е било замахнато много силно. Формата на раната пък показвала, че острието дори е било завъртяно леко. Всички тези данни, включително и кореспонденцията им във Фейсбук, където Митко казва на Евгени „Ще те убия и ще те излежа”, накараха магистратите да оставят момчето от ромски произход в ареста.

Евгени

„Да ме бяха убили мен по-добре. Не трябваше да става така”, каза Митко в края на заседанието пред съда. Момчето, което е родом от Перник, живяло е в село Реброво и след това е дошло в София, беше заключено отново от униформените и отведено към следствения арест. На излизане от залата училият едва до пети клас младеж беше прегърнат силно от плачещата Деница, която му каза, че го обича и ще го чака. Униформените обаче бързо разделиха младите влюбени.

related

София 3556016957095601001

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item