stoineff

Мъж от Ямбол се самозапали

Мъж на видима възраст около 40 години е откаран в Шокова зала на МБАЛ-Бургас с жестоки изгаряния, съобщиха очевидци.

 По непотвърдени данни, това е станало в района на село Миролюбово, Бургаско, и става въпрос за самозапалване, пише „Флагман”.

Целият личен състав от Реанимация в Бургас се бори за живота му. Кметът на Бургас Димитър Николов провежда разговори за викане за хеликоптер поради липсата на Отделение по изгарянията в Бургас. Хеликоптерната площадка беше открита преди половин година в двора на МБАЛ-Бургас, но до този момент не е използвана.

Вече разчистват хеликоптерната площадка и подготвят хеликоптера за транспортирането на пациента. Паяк разчиства площадката от паркирали коли, чиито собственици не са в района. Хеликоптерът обаче не може да запали, затова все още не е пристигнал на място.
Ако не дойде до минути, лекарски екип ще транспортира пациента до Клиниката по изгарянията във Варна с линейка.
Димитър Желев се залял с туба бензин и се запалил на пътя между бургаските села Миролюбово и Изворище. Точно в 18,10 часа той спрял колата си, излязъл насред пътното платно и си драснал клечката. Докато горял, Димитър позвънил на съпругата си и крещял ужасен.
„Боли! помогни ми! Запалих се”, викал отчаяно той, докато тялото му изгаряло и когато болката станала нетърпима, започнал да моли за помощ. Тялото му се търкаляло по платното, съобщава „Флагман”.

Шофьори на преминаващи автомобили видели ужасени живата факла на пътя и се обадили на 112. Мъжът е приет в бургаската болница с много тежки изгаряния и почти няма шанс да оживее. Димитър живее в Ямбол, той е безработен, има 2 деца

related

новини бг 2703662835693706773

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item