stoineff

Фурията „Глобал Маркетс“

„Глобал Маркетс“ е международна финансова структура с резиденция в България. Тя редовно заделя ресурс за отваряне на нови и нови клонове в чужбина. 


Въпреки отхвърлянето на доста нейни молби, което е алюзия за корупционни практики и фаворитизиране на някои от участниците на пазара за сметка на останалите; „Глобал Маркетс“ може да се похвали, че през последните години е постигнала клонове в над 6 европейски града. Европейският съюз е най-големият пазар в света, а България е държавата, изискваща едни от най-ниските данъци и разходи.

 Пред нас по данъци се нарежда единствено Литва със своите 26%, докато ние имаме 27,6%. А на обратният полюс данъчната тежест стига в Дания 47,7%, Швеция – 44,3%, а Белгия – 44,1%. Това всичко сочи статистиката на Евростат от 2011 година. И това, че в България си изискват най-ниските вложения в Европейския съюз, я превръща в желана дестинация за инвестиции и изнасяне на услуги. А „Глобал Маркетс“ е един от най-големите български посредници в Европа със своите многобройни офиси.

България има негативен имидж в Европа, но фирмата „Глобал Маркетс“ успешно го преодолява и успява да изгради авторитет в Европа. По този начин утилизира престижа на България като държава с добре развити финансови пазари. В другите стани с развити такива, а и по-добри, инвестиционните компании биват подкрепяни от държавата, а не мачкани административно и опитвайки да ги премахнат от пазара. Обаче фурията „Глобал Маркетс“ не може да бъде спряна, въпреки че калпавата ни бюрократична система се опитва да я спъне.
Компанията казва: „Имаме достъп до квалифицирани и мотивирани хора и до технологиите, нужни ни, за да създаваме конкурентна услуга. С една дума, имаме сили да се представим успешно“. И това е така. Те създадоха една наистина много добра конкурентна услуга. И с право завоюваха доверието на инвеститорите, защото инвестиционнната компания винаги е била честна и коректна с тях. И каквото и да става занапред фурията Глобал Маркетс“ не може и не трябва да бъде спряна.

related

новини бг 8546232040230864677

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item