stoineff

Бърз кредит - "Ученик"

Бум на бързи кредити заради първия учебен ден. Според асоциацията на фирмите, даващи такива заеми, средният им размер е около 500 лева. 

Причината за този бум е, че родителската треска за пазаруване на дрехи, пособия и помагала за учениците се засилва.
бързи кредити
Бързите кредити



Атанаска е майка на три деца, две от които на 15 септември ще прекрачат училищния праг. За нея треска за пазаруване няма. Даже напротив. Според кредитните институции ученикът не само излиза скъпо, но и родителите теглят кредити, за да го подготвят. Атанаска е на друго мнение. Нейните деца ще й струват по 15 лева - пари за тетрадки и химикалки - съобщава НОВА ТВ.

Практиката на фирмите за бързи кредити сочи друго. Има повече раздадени пари за 15 септември, като очакванията са те да се увеличат още. Според Атанаска причината за кредит „Ученик” е пословичното българско презапасяване. Признава обаче, че в училищата, в които се изискват униформи, разходите на родителите са по-големи.

В училището, в което децата на Атанаска учат, униформи няма. Жената няма да тегли и кредит. И не за друго, а защото по-важно е не колко струва тетрадката на детето й, а с какво съдържание ще напълни страниците й.

related

новини бг 4687248197147336593

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item