stoineff

Заклаха младо момче в кв. Левски

Тийнейджърът Евгени, който бе наръган днес в столичния квартал „Левски”, е починал. Това съобщиха от „Пирогов” цитиран от БЛИЦ.
Момчето било прободено с нож. Лекарите опитали да го спасят, но то починало от раните си.


Засега възрастта му не е обявена официално, като според различни данни пострадалият е на 17-19 години.
Първоначалната информация сочи за нападател Митко от съседния квартал "Христо Ботев". Според хора от махалата той също е в тийнейджърска възраст, а повод за касапницата станала приятелката му Деница. Преди 10-ина дни Евгени и Митко се карали именно заради нея. Дори са се сбили пред блока на Деница, която била съседка на спортния коментатор от БНТ Петър Василев-Петела. Оттогава Митко започнал да заплашва Евгени във Фейсбук. Предупредил го, че ще му се случи случка, ако отново го засече в района на спирката до блока.



Днес двамата обаче се видели, по първоначални данни - случайно. На тротоара зад блок 8 на ул. "Бесарабия". Митко извадил кухненски нож и наръгал Евгени в корема. Съседи веднага извикали полиция и линейка. До пристигането на колата на Спешна помощ обаче Евгени лежал безпомощно на земята, а от корема му изтичало обилно количество кръв. Всичко това станало пред очите на майка му. Очевидци разказаха пред репортер на БЛИЦ, че полицаите отказали да закарат сина й в "Пирогов", преди да пристигне линейката, като така било загубено ценно време..

related

София 8184825944755237778

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item