stoineff

Първата нощ без нея беше много тежка, постоянно плачем, разказаха почернените родители

Родителите на едногодишната Красимира, която беше прегазена на тротоар в бургаското село Крушевец, са изкарали безсънна тежка нощ след загубата на детето си.

 „Постоянно мисля за нея. Първата нощ без нея беше много тежка”, заяви през сълзи пред камерата на БНТ почернената майка Нона.

„Постоянно плачем. Погледнеш дрешките – плачеш”, допълни тъжната картина бащата Красимир.


По думите на един от мъжете, помогнал за изваждането на детето изпод колата на граничния полицай, предизвикал трагедията, шофьорът сигурно е заспал.

Кметът на селото обясни, че няколко пъти е искал поставянето на „легнал полицай” на мястото на инцидента. Преди дори имало такъв, но той бил развален. Оказва се, че сега законът е променен и всъщност на международния път, който минава през селото, вече може да се сложи бетонна гърбица. Той вече е задействал процедурите и се надява да успее да постави съоръжението, тъй като Красимира не е първата жертва на този участък.

„Аз имам нужда единствено от нея. Никой не може да ми я върне”, сподели неутешимата майка. Тя поиска „легнали полицаи в името на Красимира”.

„Елате да видите за какво става дума – мотори, все едно сме на офроуд”, добави бащата.

По думите на Нона, братчето на малката Красимира знае за смъртта й, обаче още не може да я възприеме. „От време на време му става много тежко и започва да плаче: „Искам си сестричката”, разказа тя. Момченцето станало свидетел на катастрофата, но помислило, че блъснали майка му. Той влетял при съседите и започнал да крещи: „Удариха мама”.

related

новини бг 6854179285872431373

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item