stoineff

Зверски убитият Румен Павлов повърнал и се задушил при побоя, който му нанесли в банята

Колата на убития преди седмица земеделски производител от видинското село Извор беше открита изоставена. 

Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР – Видин Костадин Джунински. “Маздата”, която изчезна пред дома на убития 54-годишен Румен Павлов, е била намерена в землището на селата Мали Дреновец и Септемврийци. Най-вероятно автомобилът е бил изоставен, след като извършителите на убийството са избягали. Леката кола е изпратена за експертиза и вземане на отпечатъци.

Според разследването нападателите на Павлов само
са искали да ограбят земеделеца. Имали са информация, че в деня преди нападението той е изтеглил голяма сума пари, за да плаща рента на хората от региона, от които е наел земеделски площи. Биейки го жестоко в банята, нападателите са искали да научат къде са скрити парите, пише "Монитор". Докато са го налагали жестоко и са притискали главата му в пода на банята, Румен Павлов е повърнал и впоследствие се е задушил и така е настъпила смъртта, обясни Джунински. Той уточни, “че най-вероятно нападателите не са искали да го убият”.

Полицаите предполагат, че автомобилът е откраднат, защото Румен е държал в нея чанта, в която е имало документи и пари. Вероятно крадците са забелязали чантата, след като са преобърнали къщата и са установили, че мъжът е умрял.

Земеделският производител бе намерен на 2 септември убит в банята си във видинското село Извор. Мъжът е бил изненадан и нападнат, докато се къпел в банята, нападателите го удряли жестоко по главата и тялото

related

Регионални 5356979836864129279

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item