stoineff

Ще преследват стрелец с боен хиликоптер край Сандански

Катунци. Последни новини. Вертолет от София ще участва в издирването на Никола Манчев. 

Рейнджърът стрелец, който спря принудително лек автомобил „Опел Астра” и заплаши с пистолет 20-годишната шофьорка вчера на пътя между селата Златолист и Катунци , е бил на мисия в иракския град Кербала. Уплашената водачка и спътничката й са от село Мосомище, пише struma.bg.
кербала-вертолет

Днес жителите на село Катунци, където се разигра странният екшън, усилено коментират, че една от вероятните причини за стрелбата е неадекватното поведение на Манчев след военна мисия в Кербала, а другата, че мъжът е бил пиян. Местни горски дружинки също претърсват района.

Хора от санданското село Катунци твърдят, че си направил бивак в гората и дебнел хората.

Полицията е на крак след стрелбата тази вечер. Никола Манчев нападнал младото момиче стрелял и избягал. Въоръжен с пистолет и маскиран с качулка, мъж пресрещнал тази вечер на пътя край санданското село Катунци две момичета в "Опел Астра".

Мъжът направил опит да открадне автомобила им, издавайки заповед "Излезте незабавно". Уплашени и шокирани, двете момичета, които са от село Мусомище, останали вцепенени на местата си. Това паникьосало нападателя и той стрелял през прозореца на автомобила. Куршумът засегнал едно от момичетата и го ранил в шията. Нападателят избягал, съобщава struma.com.

Момичетата веднага сигнализирали в полицията. За щастие куршумът само одраскал девойката. Цялата полиция е вдигната на крак в издирване на нападателя. Има данни, че той е рейнджър, когото в селото познават. Направил си бивак в гората и нападал минувачите по пътя. До момента няма данни да е задържан, но е въоръжен и опасен, разказваха хора от селото тази вечер. Паниката е повсеместна. Издирването ще продължи цяла нощ.

related

Регионални 6732553076601115829

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item