stoineff

Костадин Стоянов е името на полицая прегазил 11 месечно бебе

Майката на  убитото на място 11 месечно бебе от пиян граничен полицай в созополското село Крушевец, влязла в хранителния магазин само за минута.

 Тогава се чул страшният удар и тя веднага изскочила навън. Видяла ужасена премазаната количка, а бебето й Красимира било под колата. Малката Краси е починала на място.
pregazano bebe

Веднага след като слязъл от колата, шофьорът Костадин Стоянов не се спуснал да помага на шокираните хора, които опитвали да извадят детето, а отишъл на отсрещния тротоар, за да говори по телефона, съобщава "Флагман".

„Видях го, нищо не ми каза. Колегите му веднага го отведоха на метри от нас. В района на инцидента имаше един двама полицаи, всички останали бяха около убиеца на детенцето“, казаха свидетели на кървавата драма.

„Дръпна се настрани. Момчетата, който дойдоха да помагат, му викаха „Какво стоиш, ела да вдигнем колата и да измъкнем детето“, но той стоеше и гледаше от отстрани. Не съм в състояние да мисля какво ще правя занапред“, каза през сълзи сломената майка.

Малкото братче на Краси 8-годишният Наско все още не знае ,че сестричката му е мъртва. Той само е чул, че я е блъснала кола.

„Прави се, че не разбира, но всеки път отива настрани и плаче, за да не го видя“, каза още съсипаната Нонка.

11-месечното бебенце по принцип било много кротко дете. Миналата нощ обаче Краси е спала много неспокойно. Непрекъснато се будела и искала да си играе с майка си и баща си, разказват смазаните от скръб родители.

„Играехме си с нея, тя смееше и ни закачаше. Само една майка може да разбере болката ми“, каза още майката на убитото дете.

Родителите настояват за справедливо наказание за убиеца на детето си. Само след броени дни (10 октомври) малката Краси е щяла да навърши една годинка.

related

новини бг 1656551775075486013

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item