stoineff

Пиян полицай премазал бебе в количка в с Крушовец

Последни новини. Граничен полицай е шофьорът, който прегази бебето в количка в центъра на село Крушевец днес около 9 часа, съобщава "Флагман".

 Той е пътувал от Малко Търново към Бургас. Бил е много пиян. Качил се на тротоара от отсрещното движение. Няма спирачен път, твърдят очевидци. Малката Красимира Красимирова е била в количката с майка си.
Автомобила премазал бебето. Снимка Флагман.

Трупа на бебенцето е преместен в близка до инцидента къща, завардена от полицията. Вече започна оглед на мястото. Полицаят е бил с "Рено" мини ван, тъмно син, с регистрационен номер А 9630КХ. След като е връхлетял на тротоара, където майката е карала количката, той буквално я смазва в отсрещния зид. Бебенцето е размазано. Гледката е ужасяваща.

Колегите му от Гранична полиция в Бургас веднага са отишли на мястото на инцидента, в момента те го пазят. От сутринта му дават кисело мляко, за да намали концентрацията на алкохол в кръвта му.

Няма спирачен път на мястото на катастрофата в близост до магазина в селото. В момента той пътува към Бургас, където ще му бъде направена кръвна проба за алкохол.

related

новини бг 280272589988534656

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item