stoineff

Топли парфюми за студената зима. Какво ново да очакваме?

Студеното време вече е повсеместно и ако в шишенцето с парфюмът ви са останали само няколко капки може би е дошъл ред и на дългоочакваният нов парфюм! Но кой точно аромат е подходящ измежду стотиците нови парфюми които се предлагат преди зимата?
Ако искате да разберете кои са най-актуалните парфюми за есента и зимата тази година, тогава продължете да четете!

Но първо какви са тенденциите за зимните парфюми през 2014-та?

Зимните парфюми винаги са по-тежки и по-интензивни, но тази година този стереотип беше леко замаскиран, като бяха представени нови не толкова натрапчиви и задължаващи композиции, които имат гъвкави ухания които лесно се съчетават както с облеклото за разходка през деня така и с нощният тоалет!
Самите аромати също претърпяха определени промени. Стандартните нотки бяха допълнени с малко по-пикантно присъствие, ориенталският почърк също е засилен, а ванилията която присъства в повечето зимни парфюми все още се среща, но вече рядко е основен акцент.

Заслужава ли си да търсим нови парфюми ако сега имаме любимец?

Определено ДА защото, любимият аромат много бързо става неприятен, особено ако се ползва постоянно и без да се разнообразяваме достатъчно. Обонянието ни има нужда от промяна в обстановката переодично, за да може да усеща по-добре и за да не се адаптира към силният аромат който нашите парфюми имат.

Обезателно хвърлете поглед на тези парфюми за тази зима!

Започваме с Ideal за мъжете който е най-новият мъжки парфюм на Guerlain L’Homme. Той беше показан в средата на Октомври месец 2014-та и е специално предложение за мъжете които обичат ориенталското ухание на Амарето, но в балансирана и мъжествена композиция с други тайни съставки.
Davidoff Leather Blend.
Lancome пък представиха нова версия на един от най-известните си парфюми Tresor, неговото име е Tresor L’Eau de Toilette. Новото дамско предложение има пикантен и леко свеж аромат, подкрепен от дървесно-цветни нотки. Подходящ е за млади и улегнали жени.
Висококачественият аромат на кожа бе представен по един нов начин в аромата на Davidoff който носи името Leather Blend. Неговият аромат е стилен точно като мъжът който би го предпочел!
Elie Saab също лансира нов парфюм чието име е Le Parfum L’Or, той е част от колекцията с парфюми на марката започнала през 2012-та година. Женствен, съблазнителен и много топъл, в него всяка дама ще открие балансът и топлината които са и нужни през тези студени дни.

Повече интересни парфюми вижте в parfumite.info

related

Стоки и услуги 409682254382324956

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item