stoineff

Не можах да понеса, когато дъщеря ми Ана-Мария разказа, как чичкото я е насилвал

Искам наказание за този човек, искам той повече да не бъде в това училище. 

Това каза в студиото на bTV бащатата на момиченцето с аутизъм, което е било насилвано в помощтното училище в "Княжево". Росен Симеонов се разрида и през сълзи разказа драматичната история.

"Получих в отговор само хипотези, че е дошла с два сутиена, например. Класната цял ден е гледала оранжевото сутиенче на дъщеря ми върху гардеробчето и нищо не е направила. Не мога да разбера това", каза още покъртеният баща.



.
"Не можах да понеса, когато дъщеря ми Ана-Мария разказа, как чичкото я е насилвал - удрял и бъркал", сподели Росен Симеонов и се разплака в студиото. Устните му трепереха от ужаса, който е преживяло детето в училище. "Разбира се, че ще спра детето си от училище", заяви твърдо Симеонов. "В момента детето не иска да излиза. В неделя разговаряхме с учител по рисуване. Едва съм я изкарал от колата, тя просто не иска да излиза. Превъзбудена е, трудно влиза в банята да се къпе с майка си. Очевидно е имала тежки преживявания", разказа още бащата.

За капак се оказа, че директорката на школото е излязла в болнични


"Детето има склоност да се съблича", отсече Соня Милчева, педагог в 4-то помощно училище, която влезе в остър спор с бащата. Тя обясни, че никога мъж не съпровожда децата до тоалетна

related

Перник 7479172597854057239

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item