stoineff

Изродът изнасилил 8 годишно дете е бил пиян

Напих се и ми се прииска секс", това е заявил след задържането си психопатът Осман. 

Той вече е в Държавната психиатрична болница в Кърджали, а изнасиленото от него 8-годишно момиченце - в пловдивска клиника. Осман беше арестуван за изнасилване на 8-годишно момиченце на брега на язовир „Студен кладенец", пише 24rodopi.com.

В 23.00 часа на 2 октомври Осман бил докаран в полицейското управление в Кърджали. Той се гаврил с момиченцето между 18.00 и 20.00 часа в землището на село Калоянци. Осман примамил детето и го повел към язовира.

.
Арестуваният е от влиятелен род и хората в Калоянци се опасяват, че случаят ще бъде потулен. Срещу извършителя е образувано досъдебно производство. Работата по случая се ръководи от Окръжна прокуратура.

Момиченцето е настанено в Хирургията на Университетската болница „Св. Георги" в Пловдив с множество разкъсвания и травми. То е във втори клас и всеки ден пътувало с автобус до училището в Перперек.

"Има образувано досъдебнопроизводство по случая", заяви изпълняващата функциите на окръжен прокурор на Кърджали Димитрина Делчева. Обвинението е по чл. 152 от Наказателния кодекс за съвокупление с лице от женски пол, ненавършило 14 години.

"С определение на съда привлеченият като обвиняем е настанен за изследвания в психиатрично заведение", каза още Делчева. Тя допълни, че предстои да бъде извършена съдебно-психиатрична експертиза, след което ще се прецени как да се процедира в случая.
Случаят „Психопатът Осман от Калоянци" е идентичен със сексуалната гавра на Стойчо Каубоя от улица „Стадионска" в Кърджали. За сексуално насилие над дете 62-годишният клошар получи условна присъда

related

Регионални 2127967378060899909

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item