stoineff

Може ли с евтини парфюми да се направи евтин подарък

evtini-parfiumi

Могат ли евтини парфюми да бъдат подарени и да сме спокойни, че няма да се изложим?
Естествено това е възможно, не винаги скъпите парфюми са най-доброто нещо за което можем да си похарчим парите.
При парфюмите винаги има възможност един аромат да се хареса или да бъде дори и противен, като последният фактор по важност е цената на която сме го купили! Това е така защото всички имаме свой собствен вкус и поглед над нещата.
Единственият сигурен начин да открием кои евтини парфюми са подходящи за нас или за друг човек е като ги пробваме върху себе си. Когато търсим нещо за лична употреба е винаги най-лесният вариант, защото не трябва да питаме и да се налага да преценяваме вместо друг, чисто и просто или харесваме едно ухание или не го харесваме.

Лесен трик как да разберем дали парфюм харесва на човека на който искаме да го подарим?

Много хора се чудят как да отгатнат дали даден парфюм ще бъде подходящ за трето лице, но много малко хора знаят как да постъпят правилно когато искат да направят изненада!
Първата грешка която правят е да се допитат до познат, приятел или роднина на получаващият подаръка. Това е грешка и ще ви обясня защо като ви задам въпрос....
-          Какви парфюми харесва майка ви?
Възможно е и да не изпитате затруднения с този въпрос и да можете да отговорите, но дали наистина майка ви би искала всеки път да получава сходни по аромат парфюми?
Аз мисля, че не и точно по тази причина ми хрумна следният метод с който да открия дали даден парфюм може да представлява интерес. Нужно е известно време за реализирането на плана с който можете да получите отговор и то конкретен.
Първо открийте магазинът за евтини парфюми най-близко до вас, в същност не е нужно парфюмът да е за евтини парфюми, можете да посетите всяка една парфюмерия и чак когато нещата се конкретизират тогава да откриете и тази с най-евтините парфюми.
Прегледайте няколко аромата и си набележете поне 4-5 които са ви харесали най-много. Помолете за проба, но от тези които дават върху хартийка и слагат във херметическо пликче.
Реализирането на плана започва със нанасянето на парфюма от пликчето точно преди да се срещнете със човека на който искате да го подарите. Когато се доближите до него той със сигурност ще го усети и в този момент повечето хора питат „Да не си си сменил/а парфюма?“. Тогава е момента в който можете да кажете нещо от рода на „Не сега тествам няколко аромата и бих искал/а да видя кой ми допада най-много, ти какво мислиш?“. Възможно е и да получите отговорът много преди да зададете въпроса и това би било много добър сигнал за това, че парфюмът се харесва. Ако пък получите отрицателен отзив преминете към следващият аромат на следващият ден и така докато стигнете до идеалният парфюм.
Ако вие вече сте открили своят парфюм, но не знаете от къде можете да купите същите тези евтини парфюми, сигурно в момента се намирате пред нова дилема?
Нека ви помогна и със този проблем, ако си търсите евтини парфюми мога да ви препоръчам да прегледате и страницата за Евтини Парфюми от BG-Parfum.info



related

Стоки и услуги 4001154853472140005

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item