stoineff

Трима загинаха в зверска катастрофа на пътя Русе - Бяла

Трима души загинаха в тежка катастрофа на пътя-Русе-Бяла, а други двама са в болница с опасност за живота, съобщи БГНЕС.

Катастрофата е станала на права отсечка, в дъждовно време, като най-вероятната причина е превишена скорост.

Инцидентът е станал малко след 20 часа снощи на около 2 км от разклона за село Екзарх Йосиф. Лекият автомобил "Пежо 305" с ловешка регистрация се е движил от Русе в посока Бяла. На прав участък колата е излязла от пътя и се е ударила в крайпътно дърво. На място са загинали шофьорът, седящият до него пътник на предната седалка и един от пътниците отзад.



Извиканите две линейки на "Спешна помощ" от Две могили и Бяла са откарали в русенската болница другите двама пътници – младежи на 20 и 24 години от град Троян.

И двамата са с множество травми и с опасност за живота. За да се извадят телата на загиналите, се наложи екипи на пожарната и Гражданска защита да разрежат смачканите ламарини на колата. Причините за инцидента тепърва ще се изясняват.

Около 22 часа на същия път станаха още две по-леки произшествия заради дъжда.
По ирония на съдбата катастрофата е станала точно в деня, когато се провежда специализираната полицейска операция за контрол на скоростта под наименованието "Сигурни пътища". Едно от най-опасните места в района е именно пътят Русе-Бяла от началото на годината досега са станали над 160 пътно-транспортни произшествия.

Прочетете още : http://www.inter-view.info/2011/04/blog-post.html

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item