stoineff

Отново смърт на пътя - трима загинали и един ранен

Трима души са загинали, а един е ранен при тежка катастрофа по пътя Попово-Разград. Инцидентът е станал между селата Дриново и Ломци, съобщават от полицията в Търговище. В кървавия сблъсък са се натресли три товарни микробуса с регистрации от София, Разград и Търговище.

Рано тази сутрин товарен софийски микробус "Ситроен" се е движел с несъобразена скорост по мокър път между поповските села Дриново и Ломци.

На десен завой 42-годишният водач е изгубил контрол над возилото, навлязъл в насрещното платно и се блъснал в друг микробус "Нисан".
В ударения микробус пък се нанизал и трети, който се движел зад него.

На място са загинали шофьорите на първите два микробуса - на 42 и 47 години, както и пътуващата в единия бус жена на 42 г.

В болницата в Търговище е настанен и един ранен при пътнотранспортното произшествие, който е с фрактура на долен крайник.

От последния микробус няма ранени, но за сметка на това има нанесени значителни материални щети.

Заради инцидента пътят Попово-Разград при разклона за село Ломци e затворен, а за пътуващите в района има обходен маршрут през селата Дриново и Еленово.
katastrofa

related

Регионални 582109255755601051

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item