stoineff

Е.Миндж нарекъл детето на Камелия Воче "недъгаво"

Нов скандал се развихри във "ВИП брадър" днес между Евгени Минчев и Камелия Воче. По време на мисия "врачки" певицата разбира, че лорда е нарекъл детето й "недъгаво". Деликатната тема за децата кара повечето от съквартирантите да застанат зад гърба на разярената Камелия, а Евгени за първи път разбира, че губи лидерската си позиция.
Мика Стоичкова пък нападна лорда във Фейсбук, заради изразените му чувства към Иво Аръков и твърденията, че актьорът и Мика никога не са били гаджета, а просто приятели.

"Поставих личен рекорд по въздържание! Въздържах се да не "смажа" словесно жалката същност и бедна душевност на самопровъзгласилия/ ата се за "лорд" - г-ца Минчева! След като мълчах няколко дни, дойде моментът и аз да споделя мнението си за неговото цветущо изказване по мой адрес. Трудно ми е да подбера думите си, защото той/ тя е жалък/ а и буди у мен съжаление, същевременно перчемът му не го прави до толкова симпатичен, че да му простя помиярщината! Някой би го пратил "да върви по дяволите", аз обаче ще го пратя в цирка, където най-добре ще се котира с тази клоунска визия, а също така и природа! Съдбата очевидно му се е присмяла!", написа Мика.

related

новини бг 4793090078253197419

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item