stoineff

Арестуваха дрогирани тинейджъри след полицейска гонка в Силистра

Истински екшън се е разиграл вчера в Силистра. Четирима са в полицейския арест след опит да избегнат полицейска проверка. В автомобила им са открити канабис и амфетамин. 

Малко преди полунощ в неделя, на кръстовището между бул. „Македония” и ул. „Филип Тотю” в областния град, екип на пътна полиция подал знак за спиране към водача на лек автомобил „Форд Фиеста”.

Вместо да се подчини, той ускорил и катастрофирал в крайпътен бордюр. Шофьорът и пасажерите се разбягали в близките улички в опит да се укрият. За броени минути обаче четирима дуловчани - Д.И. /18 г./, С.Т. /20 г./, В.Р. /19 г./ и 17-годишен младеж - били задържани от полицейските патрули. При претърсване в автомобила им, укрити под стелки, били намерени пакетче с 1.7 грама канабис и други две с 1.6 и 1.5 грама амфетамин.

Установено било още, че автомобилът им е оборудван с контролни знаци, издадени за друго моторно превозно средство, обявено за издирване от РУ–Силистра. Четиримата са задържани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
silistra

related

Регионални 8522646462003981374

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item