stoineff

Дете на 15 арестувано след две кражби на автомобили

15-годишно момче от Дома за деца, лишени от родителски грижи в с.Тотлебен се оказа под ключ във възпитателното училище интернат в село Керека, след като само за ден сви две коли из Великотърновско.

В събота при обход в Павликени полицейски патрул забелязал паркиран на кръстовище "Фиат". В хода на извършената проверка било установено, че возилото е противозаконно отнето на 31 октомври. Колата била паркирана пред жилището на собственика й в с. Керека. Разследващите бързо влезли в дирите на извършителя - 15-годишно момче от Дом за деца лишетни от родителски грижи в с. Тотлебен. Момчето е известно на полицията и осъждано.

Дете на 15 арестувано след две кражби на автомобили

Първоначално то е задържано за 24 чада. В хода на разпитите тийнейджърът признал за още една открадната кола. Пред униформените непълнолетният разказал, че в петък противозаконно е отнел лек автомобил "Фолксваген", паркиран пред жилище в с. Пушево. В момчето полицейските служители са намерили стикери за валидност на застраховка "гражданска отговорност" на автомобила. Возилото е установено на изоставен път край с. Пушево. Момчето е привлечено в качеството на обвиняемо, направило е пълни самопризнания.

Взета му е мярка за неотклонение надзор от директор на ВУИ - с. Керека. Работата по случая продължава.

related

Регионални 3085196265617098869

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item