stoineff

Банкер е арестуван с обвинения за зверските убийства на две млади жени

Британски банкер е арестуван, след като в жилището му бе открита гола на жена с прерязано гърло, а тялото на друга жена е било намерено в куфар с почти отрязана глава. 


Полицията в Хонконг съобщи, че 29-годишният финансист е задържан, след като телата на двете жени са били намерени на адрес в район Уан Чай в ранните часове на деня.

Едната от жените, за която е известно, че е на възраст между 25 и 30 години, е била намерена с рани по врата и бедрото. Тя е обявена за починала на място. Тялото на другата жена, за която се смята, че е индонезийка на около 25 години, е било увито в килим и сложено в куфар, който пък бил оставен на балкона. От полицията поясниха, че тялото има рани по врата.

Предполага се, че жените са проститутки. Също така, че те са убити в рамките на няколко дни една от друга, съобщава South China Morning Post. Следователите разкриха, че втората жертва, най-вероятно, е била убита преди три-четири дни, защото тялото й е започнало да се разлага. На мястото на престъплението е бил открит паспорта й.

Източник от полицията каза за изданието: „Тя беше почти обезглавена. Ръцете и краката й бяха завързани с въжета. Беше гола и увита в хавлия“.


29-годишният банкер се е обадил на полицията след 03:30 часа местно време. Към момента срещу него не са били повдигани обвинения. Банкерът работи за „Бенк ъф Америка Мерил Линч“. Това е разкрил източник, запознат със ситуацията, пред агенция Ройтерс.

Кадри, заснети от камера за наблюдение, показват как едната от жените се връща в апартамента на банкера на 31-ия етаж. В самото жилище пък е било открито малко количество кокаин. Смата сграда е предпочитано място за живеене от младшите банкери-експати.

related

Свят 2989929833579140991

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item