stoineff

Искаш да си креативен? Избери подарък от Creative Egg!

Случвало ли ви е да получавате скучни и дори банални подаръци, които можете вече едва ли не да колекционирате.

 Сигурни сме, че сте попадали в тази ситуация и не ви е било приятно да виждате, че любимите ви хора са избрали изненадите за вас в последния момент. Не бива да допускате и вие същата грешка, имайки предвид факта, че днес зад всеки ъгъл „дебнат” магазините, където ще намерите наистина креативни подаръци.

Новото попълнение в това голямо семейство е онлайн портала за щастливи и оригинални покупки Creative Egg. Тук ще можете да намерите страхотни предложения за всякакъв повод – рожден ден, за осми март, за свети Валентин, за децата и дори за шефа ви. Понякога е трудно да се избавите от стереотипите, които витаят в обществото и да си помислите дори само на ум за експерименти, но опитате ли веднъж тази тактика, няма да съжалявате. Замислете се дори сами, защото сме сигурни, че сте получавали поне веднъж изненади от типа на комплекти за душ и други подобни „оригинални” подаръци. Времето на тези изненади отдавна изтече, защото ако до преди години вие просто нямахте избор и трябваше да се задоволите с това, което се предлага на пазара, то днес тази ситуация коренно се е променила и можете смело да заложите на креативните изненади за любимите ви хора и близките.

В онлайн магазин Creative Egg ще намерите богат арсенал от всякакви нестандартни предложения, които със сигурност няма да оставят равнодушен никого. Всички знаем, че на гости не се ходи с празни ръце и вие вече сте свикнали в този случай да купувате кутия с бонбони или други подобни неща. Защо обаче, ако сте поканени на гости на младо семейство с дете, да не заложите на нещо далеч по-интересно и креативно, като например Пате лъжичка, Мустак залъгалка или пък Хартиено мече, което детето само да декорира и украси, както си пожелае, развивайки творческите си умения. Уверяваме ви, че ако изберете подобен род креативен подарък, ще ви канят едва ли не всеки ден на гости, а и просто ще предизвикате искрена усмивка на лицето на децата, както и на техните родители.

Още по-трудна става математическата задача на изненадата, когато трябва да зарадвате с нещо различно вашата любима дама на сърцето. В този случай ние ви предлагаме да изберете Писмо в бутилка. Това е перфектната изненада за вечните романтици по душа, а и както знаете, жените са именно такива. Те обичат да получават такъв вид оригинални подаръци, които винаги да им напомнят за вашите чувства и вложени емоции. Подобен род изненади имат и един друг много голям плюс, а именно че с тях ще можете да вложите частица от вас, а не просто да купите нещо и да го поднесете на жената до вас. В този случай вие ще трябва да напишете сами вашето уникално послание, което прави вашия подарък не просто романтичен, но и много личен.

Вече можете да сте истински креативни с онлайн магазин Creative Egg и да забравите за скучните подаръци като бонбоните например. Писмото в бутилка е само една от алтернативите, които ви предлага този истински рай за оригинални и нестандартни изненади за близките ви. Наближават коледните празници, така че се подгответе отрано и изберете вашите креативни подаръци от Creative Egg още днес!

koledni-podaryci




related

Стоки и услуги 2587163647650691391

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item