stoineff

Арестуваха 19 годишно момиче убило с нож мъж

Вчера, 19 ноември, криминалисти от ОД МВР-Ловеч, съвместно с колегите си от РУМВР-Ябланица, установиха и задържаха извършителя на убийството в с.Голяма Брестница от 8 ноември. Тогава, при възникнал скандал и последвало масово сбиване между местни жители и хора от тетевенските села Глогово, Градежница и Галата, беше ранен 49-годишен мъж от с.Градежница, който малко по-късно почина от нанесена прободна рана в гърдите.

Кървав нож

В резултат на проведените процесуално-следствени действия и разпит на всички замесени в конфликта, е установен авторът на престъплението – 19-годишна от Голяма Брестница.
Вчера, по време на разпит в присъствието на адвокат, жената е направила признания. Наложена й е мярка за неотклонение "задържане под стража“ за срок от 72 часа. За по-малко от седмица, това е втори случай на разкрито убийство от криминалистите на ОД МВР-Ловеч и РУМВР-Ябланица, след като преди дни бе задържан 19-годишен брестничанин, заподозрян в убийството на самотно живееща възрастна жена от с.Брестница.

related

Регионални 1757339890873779719

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item