stoineff

Илия Петров е екзекутиран с куршум в тила

Последни новини. Откритият край автомагистрала „Тракия“ Илия Петров от София е бил екзекутиран с един изстрел в тила. Това съобщи съдебният лекар д-р Ангел Фингаров, който е извършил аутопсията на трупа, цитиран от „24 часа“.

Тялото на 26-годишния мъж бе открито в дере край пазарджишкото село Горно Вършило в непосредствена близост до аутобана в петък. Той вероятно е бил изхвърлен от виадукта на магистралата на около 50 метра от турския ресторант, който се намира там, съобщиха разследващи.

илия петров

Сигурно е, че младия мъж е убит на друго място. Убиецът, или убийците, са се придвижили с кола до мястото, където са се отървали от тялото. Почти сигурно е, че Илия Петров е убит и изхвърлен на 5 ноември, когато е изчезнал.

Ден по-късно сестра му го е обявила за издирване. Диви животни са изяли меките тъкани по лицето и шията на убития, но въпреки това входната и изходна рани от куршума ясно личели. Проектилът е влязъл откъм тила и е излязъл от слепоочната област. Екзекуцията е била извършена с пистолет.

В понеделник, по разпореждане на окръжната прокуратура в Пазарджик, ще бъде направена нова тройна съдебно-медицинска експертиза на тялото на убития.

related

новини бг 5109395018896629930

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item