stoineff

Защо Зук носи една и съща тениска всеки ден?

Собственикът на Facebook Марк Зукърбърг за първи път отговаря онлайн на въпроси в реално време, пише Бизнес инсайдър. „Защо носиш една и съща тениска всеки ден?“ беше най-любопитният въпрос.

За тези, които не са забелязали досега, Зукърбърг носи винаги един и същи тип сива тениска на събитията, на които се появява.

На този на пръв поглед забавен въпрос собственикът на най-голямата социална мрежа всъщност даде доста сериозен отговор.

„Аз наистина искам да опростя живота си, да го направя с най-малко избори, с изключение на това как най-добре да служа на общността“, каза Зукърбърг и изясни, че всъщност има множество еднакви тениски.


Той каза още, че дори решенията като избора какво да облече или какво да закусва може да бъде трудоемко и енергоемко, а той не иска да губи време за това.

„В такава позиция съм, че всеки път, когато се събудя сутрин, трябва да помагам на повече от милиард хора. Имам чувството, че не си върша добре работата, ако влагам енергията си за неща, които са несериозни за мен“, допълни още той.

Зукърбърг посочи, че редица други влиятелни личности, в това число Стив Джобс и Барак Обама, имат същото отношение към облеклото си.

related

Технологии 198038029124026559

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item