stoineff

Интервю с Марешки след ареста му

В интервю пред Нова Телевизия, собственика на аптеки - Веселин Марешки коментира нашумелия инцидент между него и Костадин Костадинов.


„Считам себе си за абсолютно невинен и ще го докажа в съда. Всеки може да бъде арестуван, съветникът Костадин Костадинов също е бил арестуван. Видял съм много неща в живота си, ще преживея и това, което се случи. Няма да позволя да се гаврят с името ми”, каза Марешки.

Според него, той е на 47 години и досега няма факти от живота му, в които да е имал хулигански прояви. „Възможно е да съм правил глупости като ученик, но не си спомням. Приятелите ми казват, че съм добре възпитан, не мога изведнъж да стана хулиган”, продължи собственикът на верига аптеки.

„От шести клас не съм си затварял ръката в юмрук, а дали съм ударил шамар на Костадинов или не, ще се реши от съда”, каза Марешки. Той бе категоричен, че в инцидента е защитавал собствения си имот и правото е на негова страна.

Според Марешки, на мястото на събитието общинският съветник не е имал хематом. Той съобщи, че е бил задържан с полицейска мярка до 24 часа, студувал в ареста и едно одеяло, дадено му от полицай, го спасило от измръзване.

related

новини бг 3178506697749915751

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item