stoineff

Бременна предизвика зверска катастрофа в Благоевград

Два автомобила се удариха късно снощи в Благоевград, единият е управляван от 21-годишна жена, бременна в седмия месец. За щастие, тя не е пострадала.


Пътният инцидент стана в 22.50 часа в района на Първо студентско общежитие, предава БГНЕС. На кръстовището между улиците "Дойран" и "Славянска" се сблъскват "Ауди" и спортен модел "Фиат". Аудито, управлявано от бременната жена, излиза откъм Механотехникума, навлиза в кръстовището и отнема предимството на идващия откъм университета "Фиат".

 Следва жесток сблъсък, спирачният път на фиата е над 5 метра. За късмет на бременната водачка, ударът е в предната лява част на двигателния отсек, а не във вратата й. Фиатът се е движел с висока скорост, но е с предимство. Кръстовището, където стана инцидента е рисково. Няма видимост от паркираните пред общежитията и многобройните заведения автомобили.

21-годишната водачка била на кафе и пица с приятелка. Транспортирана е до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, където е консултирана, но не е пожелала хоспитализация. Водачът на фиата също не е пострадал.

related

Регионални 3679538453320733786

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item