stoineff

Инсценировка ли е въоръжения грабеж на пощата в Нови Искър?

Столичната полиция разследва инсценировка на въоръжен грабеж в пощенски клон в Нови Искър.

 Нападението е станало вчера, но досега няма никакви доказателства, че такова е имало.
От клона е бил подаден сигнал в Столичната дирекция на вътрешните работи. Според обаждането трима маскирани и въоръжени влезли в пощата и принудили касиерката да им предаде парите, налични към този момент вътре - сума малко над 3000 лева. След това според разказа на касиерката мъжете изчезнали, съобщи БНР.

Пристигналите на място екипи на полицията са извършили оглед и са разпитали касиерката, но не били открити никакви доказателства, потвърждаващи въоръжено нападение въпреки липсващите пари в касата.


Затова се разглежда версията за инсценировка на нападение, при която парите са присвоени от вътрешен човек. Криминалистите ще изясняват и кръга от хора, които могат да се окажат евентуално замесени в случая.

От СДВР обясниха, че във всички подобни случаи се работи по версията за инсценировка. От "Български пощи" пък съобщават, че чакат становище на СДВР по случая и извършват ревизия.

related

новини 5541156559255861469

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item