stoineff

Перник: Сиси пропя : Чироза е застрелял Ханс

Новини от Перник. Серийният убиец Станислав Ангелов – Сиси даде показания вчера пред спецсъда за няколко екзекуции. 

Излежаващият 30-годишна присъда в Софийския затвор мъж е основният свидетел по делото „Килърите 3” срещу пернишката група за мокри поръчки, за чийто лидер е сочен Васил Василев – Бай Васо.

Пред 11-те подсъдими Сиси повтори показанията си в досъдебното производство, съобщава "Монитор". Той разказа, че е бил свидетел как дясната ръка на Бай Васо Милчо Петров - Чироза е застрелял Теодор Неофитов - Ханс в Габров дол. Мъжът бил гръмнат отзад в главата като наказание за неговата мекушавост да не изпълни поръчаното убийство на Николай Христов – Хайо.

Сиси топи партньорите си

Сиси твърди, че не е знаел за наказателната екзекуция на Ханс. След това групата започнала подготовка на убийството на Хайо. Ангелов откраднал кола. С нея Николай Николов – Шатката и Георги Георгиев – Гугу свършили работата, а Сиси бил извикан само да ги прибере от определено място.

Следващото действие било планиране на убийството на Петър Крумов – Пупи, защото Бай Васо подозирал, че е участвал в убийството на сина му Райко Кръвта, но част от бандата била арестувана.

Разпитът на Сиси ще продължи в понеделник.

related

Регионални 3817756817678942786

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item