stoineff

Синът на Найден Милков е арестуван за изнасилване

Последни новини. Синът на Найден Милков е арестуван. Задържането на сина на бившия шеф на "Първа частна милиция" и певец е заради жалба за изнасилване. 


Димитър Милков е задържан и з наркотици. Младежът, който има богато досие, е посегнал на красавицата Мирена Петрова. Поне така твърди самото момиче. Тепърва криминалистите ще уточняват дали тя е била отвлечена в ж.к. "Меден рудник" или тръгнала доброволно с наследника на Милков от първия брак, пише "Флагман".
Информацията за задържането на Димитър Милков бързо се разпространи сред криминалните среди в Бургас.

Младата жена е била в компания на Димитър в дискотека в града, след което двамата са напуснали заведението. Приятелките й не знаят къде е отишла след това, не вдигала и телефона си.


Случката се е разиграла вечерта срещу 28-ми ноември. Мирена е била отведена в апартамент в "Меден рудник", където по нейни твърдения е бита и изнасилвана. Момичето е дъщеря на известния ММА рефер и бивш състезател по кик бокс Пламен Петров по прякор Легендата. Криминалисти на 4-то РПУ са привлекли пострадалата на разпит, където днес тя е разказала подробно за ужаса. Семейството на Петрова ще повдигне обвинения срещу Димитър, който вече има предишна присъда. Не е ясно дали драмата с наследниците ще превърне случката във вендета между Милков и Легендата.

related

новини бг 6181487543288472817

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item