stoineff

3 деца загинаха в катастрофа край Широка Лъка

Общинският съвет в Девин обяви 24 декември за Ден на траур заради трагедията, сполетяла тримата ученици. Отменени са всички прояви, свързани с Коледните и Новогодишните празници, каза кметът на града Цветалин Пенков. Той допълни, че местният парламент е гласувал по 1000 лв. помощ на трите почернени семейства.
18-годишните момчета загинаха на място, след като колата, с която са се връщали от дискотека в Широка лъка, е излетяла на завой, ударила се в мантинелата и е паданала в река Широколъшка.
 Юридическа защита на пострадали при ПТП

По непотвърдена информация на отиване шофирало единственото момче с книжка, но явно в дискотеката пило алкохол и на обратния път дало колата на приятел, който бил неправоспособен.

За загиналите при катастрофата на главен път село Широка лъка – град Девин, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Смолян. Вчера, около 21.30 часа на главен път село Широка лъка – град Девин, лек автомобил „Рено” - Меган, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, напуска платното за движение и пада в коритото на река „Широколъшка”, с четирима пътуващи.
Загинали на място в автомобила са трима 18-годишни момчета от град Девин, а четвъртото 18-годишно момче, също от град Девин е с охлузни рани. На пострадалия е оказана незабавна медицинска помощ и е транспортиран от екип на ЦСМП в МБАЛ – град Смолян, без опасност за живота.

На място пристигат и два екипа на група „Спасителна дейност” при ОУ „ПБЗН”-Смолян, които извършват изваждане на телата и автомобила от реката. Телата на починалите са приведени в МБАЛ – град Смолян за извършване на аутопсия. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД на МВР и Районно управление „Полиция”-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижге още: Юридическа защита на пострадали при ПТП

related

новини бг 7242585839368233754

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item