stoineff

Атрактивността на мъжкия подарък

подърък за мъж

Естествено  - размерът има значение


Години наред изобилието на пазара няма край, а с все по нарастващата конкуренция не само избора, но и многообразието от допълващи се неща става все по-голямо. Изправени пред дилемата, какъв подарък да изберем за мъжа, много пъти изобилието на пазара ни обърква.


Отдавна отминаха годините, когато се приемаше, че скъпи бижута, козметика, парфюми, тоалети се подаряват единствено на жената. Демоде е и стратегията, че мъжът не се трогва на подаръци. Дори последни статистики показват, че все по-голяма част от човечеството, изразена в образа на силния пол, изявява своите големи претенции и взискателност към детайлите.

Атрактивността във всеки един подарък и повод за подаряване, запазва своята магия и я пренася през годините, чак до наши дни.

Кои са нещата, които трябва да знаем по време подаряване на подарък за мъж:

  1. Опаковката – не си мислете, че добре подбраната скъпа и качествена хартия няма да направи впечатление на мъжа. Подаръкът трябва да има своята символика, а тя започва от качествената опаковка, красива панделка и картичка с надпис и пожелание. Това ще направи силно впечатление на мъжа и дори най-суровата на пръв поглед личност би се впечатлила приятно.
  2. Размерът има значение – казват, че красивите неща са в малки опаковки. Това правило важи с пълна сила, когато говорим за скъпи и маркови парфюми. Дори да не подарявате парфюм обаче, обърнете внимание на размера на подарък за мъж. Съдържанието може да е безценно, но предвидете и подобаваща кутия или поднос, с които да ги поднесете. Последните ще направят огромно впечатление.
  3.  Съдържанието – тук нещата се многозначни. Ако правите подарък на мъж, който ви е близък, то и изборът би бил по-улеснен и сведен до многообразие от – неговите желания, вкусове, предпочитания, че дори хоби. В случай, че подаръка за мъж е от група, колектив и става дума за голям Бос, то традиционните неща като картина, рамка за снимка за бюрото, комплект писалки, ръчен часовник, копчета за ръкавели и други подобно си остават класика в жанра. Въпреки това и те трябва да са много прецизно избирани.
  4.  Начинът, по който се прави изненадата – магията около даряването на подарък се крие не само в самата опаковка, но и в начинът на подготовка, около самата изненада. Обстановката, присъстващите, фона за музика и т.н. оказват влияние. Така, когато се стигне до самият жест на връчване на подаръка на мъжа, той ще е достатъчно „опиянен“, впечатлен и трогнат от цялата организация. Каква по-голяма изненада от това?!

related

Стоки и услуги 2278235146745723717

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item