stoineff

Най-впечатляващи хотели по света, които трябва да посетите


 Не всеки може да си позволи почивка в едно от тези места, но повечето от нас биха искали да прекарват време със семейството или с приятели именно в нетрадиционни и свръхнормални хотели.
Може би искате да останете в подводна стая или може би сте мечтали да се насладите на закуската в пещера с изглед към морето. Предлагаме ви 13 най-впечатляващи хотели по света. Във всеки, от тях ще намерите нещо интересно и уникално, което никъде другаде не сте виждали, но което винаги сте сънували и бленували:


1. Хотел „Ашър Cliff“, Швейцария – това е уникален хотел, разположен на ръба на скала в планински район в Швейцария.

 Освен традиционните за настаняването на гостите условия, хотелът предлага неповторима, чиста и впечатляваща природа.

2. Хотел „Kakslauttanen“, Финландия – в страна като Финландия всичко може да се стори забележително за един обикновен турист,

 но нощувка под повърхността на снежна покривка, ще е наистина изумяваща. Хотелските стаи представляват овални помещения със стъклен покрив от, където се вижда цялата магия на зимната атмосфера.

3. Хотел „Ladera Resort“, Сейнт Лусия – островната държава в Карибско море, Сент Лусия примамва с романтика, 

екзотика и най-вече с предложенията за невероятни почивки из дивата природа. Стилът е битов и максимално пресъздава естествената, девствена и непринудена красота във всяко едно помещение.

4. Курорт „Manta“, Занзибар – за привържениците на водата това ще е истинско предизвикателство. 

Днес чуваме са какви ли не странни неща от типа на сватба под вода, меден месец в космоса, но да изкараш и една нощ, на място, където риби и всякакви морски обитатели обикалят прозорците ти ще е повече от емоция.


5. Хотел „Rayavadee Краби“, Тайланд – какво ще кажете за закуска или вечеря в ресторант разположен в пещера. 

Такова обслужване може да откриете само на подобно място и то определено ще остави траен спомен до края на дните ви. Особено, ако момента е споделен с любим човек.

6. Хотел „Shangri La“, Париж – за вечните търсачи на романтика, какво по-вълнуващо предложение от почивка в хотел, 

чиито стай гледат право към Айфеловата кула. Панорамата е още по-неповторима, вечер, когато всички светлини на кулата засияят.

7. Хотел-ресторант „Grotta Palazzese“ 

Полиняно а Маре, Италия – разположен в южната зона на страната, представлява един пещерен хотел. Той не само ще настани удобно гостите си, но и ще предложи уникални панорами към самия бряг и морската синева.

8. Хотел „Conrad Maldives Rangali Island”

 – това е луксозен хотел в Индийски океан. Той се разполага на два отделни острова свързани помежду си с мост. Хотелът е проектиран под водата и както по време на вечеря, така и преди сън от него могат да се наблюдават цели пасажи риби и други водни обитатели.

9. Хотел „Panchoran Retreat“, Бали

 – за всички онези, които си падат по дивото, амазонско и напомнящо някогашният живот на племената, хотелски колибки съградени от слама и палмови листа могат да се доближат до съвременния лукс. Всичко това на фона на цялата природна красота.

10. Хотел „Ubud Hanging Gardens“, Индонезия

 – ако до сега само сте си мечтали за легло във водата, то на това място може да се полюбувате на цял сал с размерите на хотелска стая разположен във вода. Помещенията за гости се предлагат на ръба на бетонна повърхност, по която се стичат тонове вода. Подобно предложение звучи наистина налудничаво, но си струва да се опита.

11. Хотел „Attrap Reves“, Франция

 – ако искате да усетите: „какво е да нощуваш в стъклена капсула, гледайки атмосферните промени навън“, то този хотел определено ще задоволи капризът ви. Представлява голяма колба от стъкло, в която се намират всички удобства, от който би се нуждал съвременния турист.

12. Хотел „Katikies-Oia“, Гърция 

– като по-близка дестинация се очертава южната ни съседка. В този хотел може да поплувате в басейн, находящ се в снежна постройка от няколко метра дебелина на стените.

13. Хотел „Ice Hotel Jukkasjärvi“, Швеция 

– леденият хотел в Швейцария пък напълно ще задоволи номадския дух на всички онези, които търсят различното, нестандартното и нетипичното. В помещения изградени изцяло от ледени блокове ще може да се завиете с истински кожи от животни и да се насладите на пиршеството от преливащи се стъклени форми.
Ех, мечти. И въпреки това, ако онзи непокорен дух ви подтиква към подобни чудновати местности сега е моментът да ги откриете, посетите и да запазите вечен спомен от изживяването.

За всякакви резервации и почивки в страната може да потърсите и услугите на rezervacia.bg.

related

туризъм 3748468813137671999

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item