stoineff

Мъж изхвърли невярната си съпруга гола на улицата в Сандански

46-годишният Николай е измаменият съпруг, който преби неверната си половинка Гергана след като я хвана на калъп със съседа Митко, пише „Вяра”. Вижте подробности тук.

Както всяка вечер, така и в тази на прелюбодеянието Николай и Гергана вечеряли, погледали телевизия и си легнали да спят. Жената се направила на заспала, но изчакала около половин час, за да заспи и съпругът й, след което отишла на гости при своя комшия – Митко.


Гергана обаче не преценила ситуацията правилно, тъй като минути след като тя почукала на вратата на комшията си, там дошъл и Николай. Според запознати той отдавна подозирал съпругата си в изневяра, но до момента не бил сигурен в нищо, тъй като все не можел да я хване.

Наскоро негови близки му подшушнали, че Гергана има любовна връзка с Митко. В началото, когато разбрал това, Николай не повярвал, но все пак решил да бъде по-внимателен и отблизо да следи действията на съпругата си. Именно това не му давало мира в последните дни и сънят бягал от очите му.

Във вечерта, когато разкрил изневярата на жена си, той дотолкова бил побеснял от яд и гняв, че се нахвърлил върху двамата влюбени гълъбчета с шутове и ритници. След като разкрил любовния триъгълник, той извел невярната си жена на улицата, където я оставил да седи чисто гола и тя изпаднала в ужас.

Последвал грандиозен скандал пред цялата махала, в този момент съседи на Митко незабавно извикали полиция, която пристигнала на място и прибрала в патрулката голата изкусителка. Минути след това полицаите задържали и измамения съпруг и така някак си успели да укротят ситуацията.

Тогава станало ясно, че Гергана не възнамерява в скоро време да се прибере в семейното жилище, информираха близки до нея. Временно тя се настанила да живее в жилището на своите родители, които в началото, след като разбрали какво се е случило, отказали да я приютят, но след това някак си склонили.

Познати на семейството на Гергана и Николай твърдят, че двамата живеели спокойно и щастливо и много рядко се карали за каквото и да било. В квартала, където станал инцидентът, пък хората познават Гергана като изключително тиха и кротка жена, те до последно не могли да повярват на случилото се.

Семейството има две деца – момиче и момче, които са ученици. От полицията в Сандански не разкриват подробности за случая, за да не се вреди на психиката на децата.

related

Регионални 5867518717052924540

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item