stoineff

Цигани изнасилили групово и се гаврили с 21 годишно момиче навръх Нова Година

Озверели цигани изнасилиха сексуално и смазаха от бой  21-годишна девойка, след като я хванаха да се целува и натиска със сестра им навръх Нова година. 


Грозното посегателство се разиграло на 1 януари на гарата в Самоков, пише „Телеграф” като се позовава на информация от районната прокуратура.

20-годишната ромка Мария, която живеела с родата си в самоковското гето, се запознала преди няколко месеца с година по-голямата девойка от бургаското село Брясковец.

Между двете избухнали искри и бързо започнали любовна авантюра. Циганката решила да покани за Нова година гаджето си на гости, въпреки нежеланието на фамилията.


Циганите били против щерка им да дружи с българка, още повече да я пуска в дома им на празника. Никой обаче не чул предупреждението им. Младата любовница бързо си стегнала багажа и отпътувала за Самоков, без да се притеснява, че някой може да й посегне. Двете момичета се били разбрали да крият интимните си отношения, като демонстрират само отношение като приятелки.

Купонът се вихрел с пълни обороти в новогодишната нощ, докато двете девойки не започнали да се целуват. Така не всички станало ясно какви са им отношенията.

Двама мъже и две жени от клана кипнали и решили завинаги да изгонят натрапницата. Набързо я набутали в кола и отпрашили към гарата в Самоков.

Там циганите се гаврили сексуално с жертвата, след което я набили жестоко и захвърлили. Девойката успяла да повика Бърза помощ и била настанена в болница. Четири дни по-късно извергите били задържани. Ако бъдат признати за виновни по обвиненията за отвличане, побой и изнасилване, ще лежат 20 години зад решетките. Жените пък били под домашен арест, защото били свидетели на гаврата./

related

Регионални 4218358629265225972

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item