stoineff

Ще отворят ли банковите сметки на Татяна Стоянова?

Прокуратурата поиска сваляне на банковата тайна от влоговете и кредитите на убитата преди единадесет дни пиарка Татяна Стоянова. 

Целта е разследващите да разберат с какви средства е разполагала 33-годишната жена, а също така и да стане ясен произходът на парите, с които тя е закупила жилището си на ул. "Димитър Греков" в Пазарджик, пише "Марица".


Според запознати то е взето с кредит в размер на 180 000 лв., а цената на джипа, който е втора употреба, е около 20 хиляди лева. Все още няма конкретен заподозрян като поръчител на убийството, но за да бъде посочен такъв, е необходимо обстойно да се проучат всички събрани до момента материали.

Според разследващи разплитането на кълбото ще бъде доста сложно, защото трябва да бъде анализиран периодът от последната една година от живота на Татяна Стоянова. Причината за смъртта може да е резултат от засегнати икономически интереси. Това предположение обаче не може да се твърди със сигурност, преди да бъде доказано категорично, смятат разследващите=

Татяна Стоянова е била застреляна с газов пистолет, преправен за бойни патрони. Това е заключението на балистичната експертиза, извършена на намерените на местопрестъплението гилзи, потвърдиха от прокуратурата в Пазарджик.

related

Пловдив 8061322409065797905

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item