stoineff

Осем годишна е системно изнасилвана от чичо си

Извратеняк от козлодуйското село Бутан ще търка наровете пет години и четири месеца заради системен сексуален тормоз над невръстната си племенничка.


 Това реши наказателен състав на съда в крайдунавския град. Димитър Димитров е изнасилвал в продължение на два месеца 8-годишното дете и го е подлагал на най-гнусни гаври, става ясно по време на делото, пише "Монитор".


Педофилът карал момиченцето да масажира половия му член, принуждавал го да прави всичко, което поиска, и да не казва на никого, като го заплашвал, че ще го пребие до смърт.Той посегнал за пръв път на безпомощната си жертва през май миналата година. Тогава детето се изплашило, но не казало на никого, тъй като било заплашено от Димитър.

Мъжът чакал само това. След като момиченцето мълчало, той можел да си прави каквото поиска, тъй като нямало кой да разкрие бруталните му гаври с детето. За щастие обаче край на издевателствата сложил бащата на жертвата. Един ден през лятото Данаил се прибрал вкъщи неочаквано и буквално онемял от това, което видял.

Той заварил родния си брат да опипва дъщеря му и моментално извикал полиция. В хода на разследването второкласничката разказала, че чичо й я е насилвал около десет пъти. Гинекологичният преглед пък показал, че хименът й е разкъсан и тя вече не е девствена.

Според магистратите роднината е използвал безпомощното състояние на малолетното момиче и го е принуждавал да търпи всякакви извращения под заплахи с побой. Чичото ще трябва да изтърпи наказанието си при строг режим и да плати на брат си 10 хил. лева обезщетение заради гаврите с дъщеря му. Присъдата на Районния съд може да се обжалва в 14-дневен срок пред Окръжния.

related

Регионални 8399232979264274974

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item