stoineff

Трагедия: Българка загина след като приятеля и предложи брак

Страшна трагедия сполетя влюбена двойка млади българи. 

29-годишната нашенка Димитрина Димитрова загина секунди след най-щастливия си миг в живота – нейният интимен приятел й поискал сърцето и ръката на романтично място на остров Ибиса. Димитрина реагирала крайно емоционално на предложението, подхлъзнала се и паднала от скала.По информация на „Дейл Мейл“, момичето е пристигнало преди няколко дни при своя приятел в Ибиса, който работи на острова като келнер. След работния ден младежът я поканил да се разходят. Когато двойката се качила на скала, мъжът направил предложение за брак на Димитрина. Младата жена реагирала крайно емоционално. От щастие тя започнала да подскача, но в един момент се подхлъзнала и паднала от височина 20 метра върху камъни.

29-годишната Димитрина Димитрова е починала вследствие на сърдечен удар, причинен от травмите след падането. Трагедията се е разиграла в малкия курорт Кала Тарида на западния бряг на Ибиса. Тя е била още жива, но в безсъзнание, при пристигането на медиците. Починала е минути по-късно.

Инцидентът е станал следобед във вторник. Служител на местната гражданска защита разказа: “Всичко говори за това, че смъртта е резултат от трагичен инцидент“. „Приятелят й живее и работи на Ибиса. Тя е пристигнала преди два дни, за да го види и да си търси работа. Тя е паднала секунди, след като е била изненадана с предложение за брак от своя приятел, докато е скачала нагоре-надолу от емоции“, добави източник.

related

Свят 8599369250673264037

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item