stoineff

Здрав селски бабаит се закани да убие репортера Даниел Петканов със ЗЯРКОСТ

Бабаит отправи люти закани за саморазправа и дори убийство към „лудия” репортер от „Часът на Милен Цветков” Даниел Петканов, показва потресаващ клип, който се върти отскоро във Фейсбук. Младежът обвинява Петканов, че подстрекавал група хора в мрежата да се шегуват с изявите му.

Ето част от цветистите закани (без редакторска намеса):

„Ако та побарам копеленце мръсно, ще ти строа главичката. Пед.л. Една кост няма да си отсавя. Лудия репортер ли си, откачен ли си, Даниел Петров ли си, фана ли та шта напрая леш. Няма да та спясят и охраната ти, с такава агресивност, с такъва ЗВЯРСКОСТ. Виждаш ли тез кубинки, скинарски са, шта ритам с тях в главъта, щта пречукам. Мъртъв си!, реди всякакви лоши закани по адрес на Петканов младежът от клипа, като от гняв се задъхва и бърка фамилията от Петканов на Петров.
Въпросният нов герой в социалните мрежи се прочу с няколко клипчета, в които се хвали с бицепсите си, вдига самоделни щанги, сглобени от тръби и бетонови отливки, и произнася култови реплики от рода на „Баси яките ръки, чувек. Баа, къво жувотно съм?! Вааа!?!”. В един от клиповете „Баси яките ръцки” се хвали как вдига 8 пъти за бицепс 50 кила и с презрение обяснява как конкурентите му с тези килограми и „мъртва тяга” от земята не могат да отлепят.

Кадрите са последен писък в мрежата и според младежа репортерът на Милен Цветков стои зад ескалиращата му популярност и последвалите осмивания, съобщава "Марица". Тези дни дори се появи фен страница БАСИ ГОЛЕМИТЕ РЪКИ ЧОВЕК, в която са публикувани клипчетата, а коментарите под тях са убийствени. Наричат нацепеното момче „компрексар, селянин. Един от читателите сметя, че Баси яките ръки се е повлиял от участник в „Биг брадър ол старс” и сега играе роля. Друг препоръчва на Петканов да се крие, защото младежът ще го бие с точилка.

related

новини бг 4220681399513150229

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item