stoineff

Жълтите спиасния разделят Диляна Попова и Асен Балтечки

Според жълтите издания Асен и Диляна ще се разделят. 

Дали това е истина ще разберем скоро.
Ето и цитат от ПИК:

Лъсна голямата измама за отношенията между Диляна Попова и Асен Блатечки.
Няколко месеца след раждането на Борил, колкото и да се опитваха актьорите да запазят личния си живот, истината излезе наяве.

Asen-Blatechki-i-Dilyana-Popova

Заедно ли са Асен и Диляна? Заедно ли гледат сина си и в какви отношения е актьорът с бившата си жена и дъщеря си? Как се случиха нещата между Попова и Блатечки? Тези въпроси не даваха мира на феновете и най-сетне намериха своя отговор.

Според списание „Story“ секссимволът на българското кино винаги е искал син от Диляна. Двамата се влюбили страстно и имали бурна връзка зад гърба на жена му Катерина Горанова.
Попова не е първата, няма да е и последната, с която Асен кръшка. Досега режисьорката винаги му е прощавала, но този път ревността й надделява. Тя започва да го задушава с постоянни скандали и двамата се разделят.

Опиянен от невинно-меланхоличния характер на Диляна, Блатечки се решава на по-сериозна стъпка и двамата започват да си правят дете.

И тук идва една съществена подробност – Асен никога, ама никога не е имал намерение да живее на семейни начала с Попова.

Месеци след раждането на малкия Борил, актьорът вече е разколебан в чувствата си към Диляна. Двамата са засечени да се карат жестоко в бар, след което моделката заминава сама с приятелки на екскурзия в Европа. Синът им остава при родителите на Попова.
Оттук нататък остава един-единствен въпрос без отговор – ще му прости ли Катерина?

related

новини бг 4846446732721690306

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item