stoineff

Сложил съм си главата в торбата отдавна. Знам какво правя.

Сложил съм си главата в торбата отдавна. Знам какво правя. Не съм мирен човек, та всички да ме обичат. Има някои, които ме мразят и в червата. Това каза пред Нова телевизия кметът на Пазарджик по повод обвинения на червени общинари, че живее в лукс.
Преди дни депутат от БСП призова да се провери как живее кметът на Пазарджик, чиято главна секретарка беше убита пред жилището й. Татяна Стоянова беше убита с пет куршума от професионалист.

10 дни след убийството няма заподозрян, а като основните версии са две – пари или неуредени лични взаимоотношения. Това убийство постави въпроси като: как една млада жена със заплата от 700 лева месечно, е живяла в ново луксозно жилище и е притежавала скъп джип. В студиото на „Здравей България” депутатът от БСП Димитър Димитров определи Татяна Стоянова като силния човек на Общината. Според него и доходите на кмета Тодор Попов също не съответстват с стандарта му на живот.

В село Паталеница никой не отрече, че тази къща е на кмета на Пазарджик. Не отрече и кметът Тодор Попов. Той обясни, че не ползва цялата площ, а в една от сградите живее негов приятел със семейството си. Отрече да живее в лукс.

Според Тодор Попов твърденията на Димитър Димитров са политическа атака.

Кметът на Пазарджик е декларирал имуществото, което притежава - апартамент в центъра на Пазарджик и както и три парцела от 3 дка в Паталеница, купени в периода от 2012 до 2013 г. Върху един от тях е построена къщата. Имотите фигурират в декларацията му, подадена към Сметната палата и Агенцията по вписванията. Там обаче не става ясно чия собственост са сградите върху парцела. В декларацията си кметът и семейството му са декларирали кредити на обща стойност 180 хиляди лева.

related

Пловдив 4871245126249629865

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item