stoineff

Атанаска обвини Христо Широката в жестокото убийство на малката Алекс

Последни новини от Поморие. 

„Коя е тази Атанаска Георгиева?! Никога в живота си дори не съм я виждал. Сестра й Северина Димитрова най-безцеремонно лъже“, това каза бизнесменът Христо Широков, известен с прякора Широката. Той останал изумен, когато прочел твърденията, с които взриви съда днес Северина - сестрата на обвинената в убийството на малката Алекс от Поморие Атанаска Георгиева.


Според показанията й именно той бил истинският убиец на детето. В опита си да защити сестра си тя забърка и поморийската мафия. В сюжета, който разви, Северина намеси и Христо Широков като каза, че той притискал Атанаска, за да я превърне в „муле“ за дрога, съобщава „Флагман”.

Тя стигна и по-далеч с покъртителни подробности, които могат да засенчат въображението дори на сценарист на криминални филми. Според Северина Атанаска отказала да работи за Широков, а той за назидание даже я подстригал.

„Нямам нищо общо с тези хора. Атанаска не я познавам, защо ми е да я подстригвам?!“, възмутено каза Широков. Той си обяснява думите на Северина със стремежа на близките на Атанаска да се изкарат като жертви в процеса за смъртта на детето.

„Как ме виждате да имам нещо общо с Атанаска? Познавам сестра й Северина, тъй като тя и мъжа й имат хотел и понякога съм я виждал като съм минавал оттам. Аз съм приятел на семейството на Алекс и явно заради това са се сетили за името ми и са решили да го използват“, каза Широков.

Посоченият за убиец на малката Алекс Антон Петров, когото майката на подсъдимата Атанаска Георгиева назова днес в съда, изглежда въображаем, пише „Труд”. Това коментираха юристи, след като майката описа с подробности как мъжът четири пъти влизал в жилището на Атанаска, дори местил трупа на детето и т.н.

По време на разследването Атанаска наистина разказала тази версия, но се оказало, че такъв човек няма. Обвинението е категорично, че няма следи от друг човек в квартирата, обитавана ог обвиняемата.

На въпрос на съда защо няма следи от въпросния мъж, майката на Атанаска отговори, че на терасата имало нещо, което можело да докаже негово ДНК, но после то изчезнало.

Според информирани източници, става дума за салфетка, по която имало следи от полов акт между Атанаска и въпросния мъж. Подобна салфетка наистина не била открита при претърсване на терасата.

Бургаски юристи обаче коментираха, че е възможно Георгиевва да е имала съучастник, защото било трудно сам човек да извърши убийството по такъв начин.

related

новини бг 8048269644951018079

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item